Noua versiune a automobilului Mazda5 disponibil din 2011

Posted: octombrie 19, 2010 in lansari
Etichete:, , , , ,

Noua Mazda5 dispune de doua variante de motorizare, ambele pe benzina. Motorul nou MZR, 2.0l DISI, echipat cu sistemul i-STOP si o cutie manuala cu 6 trepte, dezvolta 150 CP si un cuplu maxim de 191 Nm.


Ca rezultat al tehnologiei Mazda de oprire/repornire automata a motorului, consumul combinat a fost redus cu 13 la suta fata de vechea motorizare la 6,9l/100km, in acelasi timp fiind reduse cu 15 la suta si emisiile de CO2. Al doilea propulsor disponibil este MZR 1.8l, care dezvolta 115 CP si un cuplu maxim de 165 Nm. Consumul de combustibil a fost redus cu 4 la suta, la 7,2l/100 km, in timp ce emisiile de CO2 au fost reduse cu 6,1 la suta. Ambele motorizari respecta normele Euro 5.

Vechea generatie Mazda5 a fost vanduta in 500.000 de unitati la nivel mondial. Potrivit producatorului, noua Mazda5 ramane fidela nevoilor familiei si functionalitatii, marind spatiul pentru pasageri intr-un interior cu noi materiale si noi elemente pentru un plus de siguranta, relateaza Agerpres.

Gama de culori include 10 nuante, cea mai noua fiind Clear Water Blue. Noua Mazda5, cu usile din spate glisante si sistemul Karakuri, permite transportarea a pana la sapte persoane, oferind in acelasi timp cel mai generos spatiu pentru picioare din segment pentru al doilea si al treilea rand de scaune. Totodata, noul design al capotei permite circularea aerului fara sa loveasca parbrizul, zgomotul produs de vant fiind redus cu 10 la suta fata de versiunea anterioara.

Lasă un comentariu